Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul digitalpedia.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si a conditiilor de mai jos. Termenii si conditiile se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.
Continut si drepturi de autor
Continutul si designul site-ului apartin Digitalpedia si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea Digitalpedia. Contractul de prestari servicii incheiat intre Digitalpedia si clientii sai le da dreptul clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.
Digitalpedia poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.
Digitalpedia nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. Digitalpedia nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.
Dispozitii finale
Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la precizarile Digitalpedia prevazute in acest document. Digitalpedia isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.
Termeni si conditii
Termenii si conditiile precizate reglementeaza folosirea site-ului digitalpedia.ro. Folosind site-ul nostru web, indicati faptul ca sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile impuse.
Conditii de utilizare a site-ului
Exceptand cazurile mentionate ulterior in acest contract, continutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o forma si prin nici un mijloc, fara consimtamantul anterior in scris al Digitalpedia. Nu este permisa distribuirea sau copierea continutului paginilor continute in prezentul site catre orice tert, dar nelimitand la caching-ul continutului acestui site. Este permis downloadul continutului fiecarei pagini individuale din acest site, pentru folosirea in scop necomercial, mentionand sursa. Este, de asemenea, permisa pastrarea unei copii transparente a site-ului in scopul vizualizarii sale numai atat timp cat sunteti conectat la internet.
Materiale transmise prezentului site
Orice material sau informatie trimise sau publicate pe acest site, prin orice mijloc, vor fi tratate ca neconfidentiale si neproprietare si, ca atare, pot fi utilizate de Digitalpedia in orice scop, nelimitandu-se la dezvoltare sau la marketingul produselor. Este interzisa publicarea sau transmiterea catre sau de la acest site a materialelor ilegale, amenintatoare, calomnioase, defaimatoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din tara relationata de site.
Limitarea raspunderii
Materialele si continutul publicate pe acest site sunt oferite “ca atare”, fara garantii explicite sau implicite de orice natura, inclusiv garantii de adecvare pentru scopuri comerciale, garantii de respectare a drepturilor de autor sau garantii de adecvare pentru vreun scop anume. Digitalpedia este absolvita in toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, pierderea informatiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor, chiar daca Digitalpedia a fost informata asupra posibilitatii aparitiei unor asemenea daune.